duminică, 25 noiembrie 2012

Swansea vs Liverpool

   Liverpool dispută astăzi un meci foarte greu și foarte important în deplasare, la Swansea acasă. Brendan Rodgers se întoarce pe Liberty Stadium, ca adversar de data aceasta. Este primul meci al său pe acest stadion de când a preluat-o pe Liverpool. 


  Swansea a pierdut un singur meci acasă în acest campionat, 0-3 cu Everton. Așadar, va fi destul de greu, dar nu imposibil. Cele două echipe sunt despărțite în campionat de un singur punct, Swansea locul 10, Liverpool locul 12. În ultimele 3 partide, cormoranii au reușit decât un egal împotriva lebedelor, iar în ultima partidă, cea de la sfârșitul lunii trecute din Capital One Cup, Swansea s-a impus cu 3-1 pe Anfield.

   Acum însă, este un meci de campionat, iar Rodgers va alinia cu siguranță cel mai bun 11. În cazul unei victorii Liverpool ar ajunge în prima parte a clasamentului și s-ar apropia de locurile fruntașe. Deci victoria nu trebuie ratată, avem mare nevoie de puncte. Cu Suarez în mare formă sper să obținem cele 3 puncte și să micșorăm distanța față de locul 4.

   Meciul începe la ora 15:30 și va transmis la noi de Digi Sport 2.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.