joi, 22 noiembrie 2012

Astăzi, Liverpool v Young Boys Berna


   Astăzi, Liverpool va primi vizita lui Young Boys Berna, într-o partidă care va conta pentru calificarea mai departe în Europa League. Situaţia din grupă îi obligă pe cormorani să câştige partida din această seară, iar Rodgers este conştient de acest lucru.

   După ultimele declaraţii ale managerului nord-irlandez, Liverpool va începe cu o echipă care poate rezolva evoluţia meciului cât mai repede. În următoarele zece zile, cormoranii vor disputa patru confruntări, iar majoritatea titularilor trebuie odihniţi, având în vedere lotul destul de subţire pe care îl are Brendan la dispoziţie.

   De partea cealaltă, Young Boys vine pe Anfield cu gânduri de victorie, fiind şi ea implicată în lupta pentru calificare. Cel mai periculos jucător al lor este Bobadilla, atacantul care marchează foarte mult. Rodgers trebuie să ia măsuri pentru blocarea acestuia, trimiţând în teren un fundaş central care să-l domine, precum Agger sau Skrtel.

   Partida va începe de la ora 22:05, fiind transmisă în România de canalul DigiSport 2. În meciul tur, Liverpool a triumfat cu scorul de 5-3 în Elveţia.

   Vă aşteptăm pe site-ul nostru înainte de startul partidei, pentru a discuta aşezările celor două echipe care vor fi publicate cât mai repede posibil. Evident, după încheierea meciului, este loc pentru comentarii cu privire la rezultatul meciului şi evoluţia băieţilor, care sperăm să fie foarte bune.

   ULTIMĂ ORĂ: Danny Wilson a fost împrumutat pentru două luni la Bristol City, echipă aflată pe locul 23 în Championship.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.