marți, 10 aprilie 2012

AVANCRONICĂ - Blackburn v Liverpool


   Liverpool încearcă din nou să obţină victoria în Premier League, după ce formaţia antrenată de Kenny Dalglish nu a reuşit să treacă de Aston Villa, chiar pe terenul cormoranilor. Blackburn Rovers este următoarea destinaţie a echipei antrenată de Kenny Dalglish, care se pregăteşte să salveze acest final de campionat, printr-o serie cât mai bună de rezultate.

   Este foarte greu de stabilit echipa care are mai mare nevoie de victorie. Blackburn se luptă la retrogradare, acolo unde fiecare punct este important, iar Liverpool se zbate undeva pe poziţia a 8-a, cu speranţa urcării cât mai mult în clasament, spre un loc demn de numele răsunător al echipei de la Melwood.

   În tabăra gazdelor, Steve Kean nu se poate baza pe Anthony Modeste, jucător care a primit cartonaşul roşu în ultima partidă de pe terenul lui West Bromwich Albion, iar Martin Olsson este incert. Salgado va lipsi datorită accidentării care îl ţine departe de gazon pentru tot restul acestui sezon.

   De partea cealaltă, Pepe Reina este suspendat în continuare, urmând ca locul său în poarta cormoranilor să fie luat tot de Alexander Doni. De asemenea, în partida cu Aston Villa, Daniel Agger a intrat pe teren spre finalul meciului, lucru care îl face disponibil şi pentru această partidă.

   Meciul de pe Ewood Park va fi transmis în România de DigiSport 3, fiind condus la centru de către Anthony Taylor, asistat pe margini de Bryan şi Cann, iar al patrulea oficial va fi Mike Jones.

   Cred că acest duel este rezervat oricărui rezultat, mai ales datorită dorinţei celor două echipe de a obţine victoria. Liverpool trece printr-o perioadă foarte proastă, iar Blackburn vrea să profite de acest lucru, însă cormoranii sunt motivaţi să încheie odată seria de meciuri fără victorie, printr-un joc bun care să aducă cele trei puncte pe Anfield. În orice caz, va fi o partidă interesantă, în care sper că voi avea parte de un fotbal de calitate, aşa cum doar în Anglia poţi vedea.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.