sâmbătă, 28 aprilie 2012

SUAREZ SHOW: Norwich 0-3 Liverpool


   Liverpool câştigă fără probleme pe Carrow Road, după ce atacantul uruguayan al cormoranilor, Luis Suarez, a marcat un hat-trick de toată frumuseţea.

   Minutul 24 a adus şi primul gol, în urma unei execuţii frumoase din careu. Peste câteva minute, El Pistolero măreşte avatanjul cormoranilor, drept urmare a unui şut foarte frumos şi plasat excelent, la care Ruddy nu a avut nicio şansă. La pauză s-a intrat cu scorul de 2-0, iar repriza secundă anunţa un duel şi mai încins. Norwich a început mai bine, dar ocaziile mari i-au aparţinut tot lui Liverpool, care a ratat mărirea avantajului prin Shelvey. În minutul 82, Suarez a devenit erou pentru echipa antrenată de Kenny Dalglish, după ce a reuşit să marcheze în urma unui şut de la 45 m, la care goalkeeper-ul gazdelor, surprins în faţă, nu a mai ajuns. Stadionul a muţit, iar Liverpool şi-a adjudecat o nouă victorie importantă.

   Pentru cormorani urmează partida cu Fulham de marţi, în care vor fi odihniţi majoritatea titularilor, pentru că sâmbătă, stadionul Wembley va fi plin, aşteptând marea finală FA Cup dintre Chelsea şi Liverpool.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.