marți, 24 aprilie 2012

Gerrard: ' Nu suntem destul de buni ! '


   Steven Gerrard a declarat că echipa de pe Anfield trebuie să uite pentru moment de finala FA Cup şi să câştige cât mai multe puncte în Premier League, deoarece clasamentul arată extrem de urât cu Liverpool situată pe locul opt.

   The Reds înfruntă cel mai prost sezon de când Barclays Premier League a luat fiinţă. Dacă vor termina sub locul şapte, cormoranii vor stabili un nou record negativ: cea mai proastă clasare din anul 1954 încoace.

   120 de milioane de lire sterline au fost cheltuite în ultimele 12 luni, însă echipa nu a avansat mai deloc, ceea ce îi îngrijorează pe patronii echipei de la Melwood, care sunt aşteptaţi să ia măsuri în vară, pentru a redresa situaţia de la club.

     " Ştim prea bine că forma noastră din campionat nu este aşa bună. Cred că ar trebui să uităm pentru moment de finala FA Cup, pentru a ne clasa cât mai bine în campionat. " a declarat Stevie.

   Finala FA Cup va avea loc pe 5 mai, dar până atunci, cormoranii vor juca împotriva lui Norwich City (deplasare) şi Fulham (acasă). După finală, băieţii lui Dalglish vor primi vizita lui Chelsea, iar în ultima etapă se vor deplasa pe terenul lui Swansea City.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.