miercuri, 25 aprilie 2012

JUCĂTORUL SEZONULUI - Skrtel îşi alege favoriţii




   Martin Skrtel este considerat de foarte mulţi oameni ca fiind jucătorul sezonului la Liverpool, însă fundaşul slovac are favoriţii lui la acest trofeu.


   Daniel Agger primeşte doar laude din partea lui Martin, iar Jose Enrique nu l-ar schimba pe fundaşul slovac cu niciun apărător din campionatul englez.

   Întrebat despre opinia sa cu privire la jucătorul sezonului la Liverpool, Martin Skrtel a declarat: " Este foarte dificil de spus. Nu cred că a fost cel mai bun sezon al nostru, mai ales în campionat. În opinia mea, poate Jose merită să fie jucătorul sezonului pentru că a jucat aproape în toate partidele şi a făcut-o bine. "

     " Daniel (Agger) este alt jucător care ar putea primi acest titlu. Nu prea a fost norocos deoarece a fost accidentat pentru o perioadă, însă atâta timp cât a jucat, a făcut-o foarte bine. "

     " Cred că unul dintre aceşti doi jucători (Enrique şi Agger) ar merita să fie desemnaţi. Nu îl nominalizez pe Daniel pentru că el m-a nominalizat pe mine, însă am jucat alături de el foarte mult şi ştiu cât de valoros este. " a declarat Skrtel.

   Fundaşul slovac în vârstă de 27 de ani a fost întrebat şi despre opinia sa cu privire la cel mai bun apărător al sezonului 2011-2012 ...

     " Vincent Kompany. A jucat foarte bine. "

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.