miercuri, 18 aprilie 2012

Dalglish rămâne cu picioarele pe pământ

   În ciuda bucuriei din urma calificării în finala FA Cup, Kenny Dalglish şi-a atenţionat elevii cu privire la meciurile rămase de disputat în Barclays Premier League.

   Liverpool nu stă prea bine în clasament, aflându-se pe poziţia a 8-a cu cinci etape înainte de final, însă parcursul echipei în cupele interne a salvat cât de cât sezonul, uitându-se în unele momente de situaţia echipei din campionatul intern.

     " Trebuie să revenim cu picioarele pe pământ după meciul de pe Wembley. Nu avem o mare experienţă în tratarea marilor meciuri care vor urma, dar suntem mulţumiţi de răspunsul pe care l-am acordat în urma câştigării Carling Cup. "

     " Cu câteva săptămâni în urmă am produs una dintre cele mai bune performanţe ale sezonului împotriva lui Arsenal, iar cu puţin noroc puteam să câştigăm fără probleme (Liverpool a pierdut cu scorul de 2-1). " a declarat Dalglish.

   În următoarea partidă din campionat, Liverpool va primi duminică vizita lui West Bromwich Albion, ceea ce înseamnă că fostul manager al cormoranilor, Roy Hodgson, va reveni pentru prima dată pe Anfield, în calitate de antrenor al echipei adverse. Cu toate acestea, Kenny speră că echipa va triumfa, revenind astfel pe culmile victoriei.

     " Roy Hodgson va reveni pe Anfield şi sunt sigur că va avea parte de o primire bună. Lucrurile nu au mers aşa cum îşi dorea el sau cum îşi doreau fanii, dar merită o primire călduroasă. "

     " West Brom a câştigat două partide din ultimele trei şi se află pe o poziţie decentă în clasament (locul 13). Noi trebuie să ne concentrăm şi să obţinem un rezultat bun. " a afirmat Kenny.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.