duminică, 22 aprilie 2012

AVANCRONICĂ: Liverpool v West Brom


   Liverpool încearcă să-şi îmbunătăţească forma din Premier League, după ce în ultimul timp echipa a fost axată mai mult pe FA Cup. Gândul la finala celei mai vechi competiţii din lume nu poate părăsi mintea jucătorilor de pe Anfield, dar Kenny Dalglish le cere băieţilor săi să termine acest sezon pe cai mari, cu cât mai multe victorii în palmares.

   West Bromwich Albion vine cu gânduri mari pe Anfield, ştiind că Liverpool a obţinut doar o victorie în Premier League, în anul 2012. Scăpată de grijile retrogradării, echipa antrenată de Roy Hodgson a obţinut şase puncte din ultimele trei meciuri, ceea ce le acordă o mare încredere înaintea partidei de astăzi.

   În tabăra gazdelor, Dalglish se bucură de revenirea lui Pepe Reina, după ce portarul spaniol şi-a ispăşit cele trei etape de suspendare. Andy Carroll ar putea continua alături de Suarez, iar Jose Enrique este aşteptat să revină în primul 11, în locul unui Jamie Carragher care a greşit în partida cu Everton din FA Cup.

   De partea cealaltă, Hodgson a declarat că nu va grăbi revenirile lui Zoltan Gera şi James Morrison. Marc-Antoine Fortune va rata această partidă, dar Jonas Olsson ar putea reveni în prima echipă, după ce a lipsit în duelul contra lui QPR.

   Partida de pe Anfield va începe de la ora 18, fiind transmisă în România de canalul DigiSport 3. Centralul acesteia va fi Neil Swarbrick, asistat pe margini de England şi Ledger, iar al patrulea oficial va fi Andrew Marriner.

   După calificarea în finala FA Cup, Kenny Dalglish le-a cerut jucătorilor săi să se mobilizeze, ştiind că mai au de disputat încă cinci etape din acest campionat, alături de mult aşteptatul meci de pe Wembley. Chiar dacă în tur Liverpool a depăşit-o pe West Bromwich, elevii scoţianului trebuie să trateze cu mare seriozitate această partidă. Cu un joc bun, cormoranii nu ar trebui să se împiedice de formaţia lui Roy. Hai cu victoria!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.