vineri, 27 aprilie 2012

FOX SOCCER: Mai aproape de Liverpool


   Finalul de sezon şi perioada de pregătire din vară îi va atrage foarte mult pe suporterii cormoranilor, datorită unei idei geniale care va fi pusă în aplicare cât de curând.

   De la sosirea noilor patroni, relaţiile clubului de pe Anfield cu ţara de peste Atlantic devin foarte strânse, după ce Liverpool va susţine un turneu de pregătire în America. În urma acestei campanii, unul dintre cele mai puternice posturi de televiuziune din USA, Fox Soccer, va realiza un documentar împărţit în şase părţi, care va surprinde tot ceea ce se întâmplă la echipa de la Melwood.

   Pentru prima dată o echipă de fotbal ia parte la aşa ceva, fiind un eveniment aşteptat de foarte multă lume. Filmările vor începe dinaintea finalei FA Cup şi vor continua şi la vară, în timpul turneului de pregătire din Statele Unite şi Canada. 

     " Mă aştept ca aceste documentare să fie foarte urmărite. Va fi o oportunitate foarte interesantă pentru fanii echipei de a vedea o nouă imagine a clubului, iar pentru noi va fi o oportunitate mare de a atrage cât mai mulţi suporteri, urmărind cu atenţie ce o transformă pe Liverpool într-un club special. " a declarat preşedintele clubului, Tom Werner.

   Sunt sigur că va fi o experienţă extrem de interesantă şi de aşteptată de suporterii lui Liverpool, iar noi, suporterii acestui club minunat din România, suntem încrezători că vom avea parte de aceste documentare şi pe canalele de televiziune din România. Abia aşteptăm ...

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.