vineri, 20 aprilie 2012

Suarez - parteneriat perfect cu 'Big Englishman'



   Luis Suarez este încântat de parteneriatul cu Andy Carroll, declarând că acesta uşurează munca unor atacanţi mai mici de înălţime, precum superstarul uruguayan.

   Cuplul format din Suarez şi Carroll a distrus-o pe Everton în semifinala FA Cup, reuşind să revină senzaţional în meci şi să asigure calificarea echipei de la Melwood în ultimul act al celei mai vechi competiţii de pe planetă.

     " După părerea mea, este minunat să avem în lot un jucător cu aceste abilităţi şi cu acest stil. Înălţimea sa şi abilitatea sa de a aduce la firul ierbii mingile din aer, uşurează munca atacanţilor mai mici care joacă alături de el. Trebuie doar să alergi pe lângă el, fiindcă la un moment dat mingea îţi va veni la picior. "

     " Cred că tehnica sa de pe terenul de joc s-a dezvoltat foarte mult, iar în ultimele partide l-am văzut pe Andy Carroll pe care vrem să-l urmărim tot timpul, având o contribuţie importantă asupra rezultatului, ceea ce este foarte important. " a afirmat Suarez, cu privire la colegul său din atac, Andy Carroll.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.