miercuri, 4 aprilie 2012

Flanagan: ' Sunt mult mai matur ! '



   John Flanagan profită de oportunităţile primite din partea lui Kenny Dalglish, iar evoluţia sa în tricoul cormoranilor este foarte evidentă pe parcursul ultimilor ani.

   La finalul sezonului trecut, tânărul fundaş a prins câteva meciuri ca titular, după ce favoriţii postului (Glen Johnson şi Martin Kelly) au lipsit datorită accidentărilor. De asemenea, în acest sezon, Flanno a fost titularizat în partidele cu Wigan şi Newcastle (ultimele două înfrângeri), practicând un joc foarte bun, remarcat de majoritatea suporterilor.

     " Cred că m-am maturizat atât ca jucător, cât şi ca persoană. Mă antrenez la Melwood în fiecare zi, învăţ de la antrenori şi de la ceilalţi jucători, şi întotdeauna doresc să evoluez în joc. Pot spune că am acumulat mai multă experienţă. " a declarat Flanagan.

   Pe postul de fundaş dreapta, Liverpool este asigurată pe viitor. Actuala situaţie de la club a făcut ca Glen Johnson să fie ţintit de Real Madrid, însă chiar dacă acesta ar pleca de la Liverpool, Martin Kelly şi John Flanagan rămân doi fundaşi pe care antrenorul cormoranilor se poate baza la orice oră.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.