vineri, 13 aprilie 2012

Dalglish are încredere în Brad Jones


   Situaţia portarilor este foarte dificilă pe Anfield. Pepe Reina şi Alexander Doni vor lipsi în semifinala pe care Liverpool o va juca pe Wembley, împotriva lui Everton, iar Brad Jones este singura soluţie viabilă rămasă la dispoziţia antrenorului.

   Kenny Dalglish are mare încredere în goalkeeper-ul australian al cormoranilor, fiind sigur că acesta va oferi o prestaţie demnă de laudele tuturor suporterilor fotbalului. Drama prin care a trecut Brad (moartea fiului său în vârstă de cinci ani, bolnav de leucemie), îl face şi mai puternic, sperând că va reuşi să le mulţumească celor care au încredere în el.

     " Brad este fericit pentru că a prins câteva minute cu Blackburn, unde a apărat şi un penalty. Va fi încântat că va juca pe Wembley. "

     " Atât Doni, cât şi Brad Jones merită tot respectul pentru că s-au păstrat în formă şi apţi pentru joc. " a declarat Kenny.

   Liverpool l-a rechemat pe jucătorul de origine maghiară, Peter Gulacsi, pentru a fi rezerva lui Brad Jones în semifinala de mâine, iar după acest meci, Pepe Reina va reveni în poarta cormoranilor. Sperăm totuşi ca Brad să nu ne dezamăgească şi să apere bine în derby-ul de pe Wembley.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.