marți, 24 aprilie 2012

Să analizăm puţin posibilele mutări din vară . . .



   Sezonul este aproape de a se încheia, iar discuţiile despre transferuri sunt în fiecare zi. Cele mai multe dintre acestea sunt zvonuri, dar perioada de transferuri se apropie şi orice se poate întâmpla.

   Kuyt are oferte din Germania, de la Hamburg SV şi din Olanda, de la Feynoord. Dacă Liverpool ar accepta transferul lui Kuyt la Feynoord ar putea fi implicat şi Tonny Trindade de Vilhena, un mijlocaş tânăr de 17 ani. Acesta este considerat de mulţi ca fiind cel mai mare talent de la Feynoord, după Robin Van Persie. Kuyt are clauza de reziliere de 1 milion de euro.

   Mijlocaşul Alberto Aquilani, împrumutat de Liverpool la AC Milan, are în contract o clauză prin care clubul italian îl poate cumpăra, ceea ce ar însemna că ar mai ajunge nişte bani în "buzunarul" clubului, aceştia putând fi folosiţi în aducerea unui jucător în perioada de transferuri.

   Joe Cole, un alt jucător împrumutat de Liverpool la Lille, a precizat în mai multe ocazii că ar vrea să mai rămână la clubul francez. Mijlocaşul englez a jucat 36 de meciuri şi a înscris de 9 ori.

   Vorbind despre Cole ne putem gândi la un jucator care ne-ar place să-l vedem în direcţia opusă a oraşelor, iar aici vorbim despre Eden Hazard. O serie de 21 de cluburi sunt interesate de transferul tânărului mijlocaş belgian.

   Prin presă se scrie că Liverpool ar fi interesată de următorii jucatori: Hector Hererra, Salomon Kalou (Chelsea), Victor Moses (Wigan) şi Junior Hoilett (Blackburn).

   Xavi Valero, fost antrenor de portari, se reîntoarce la Melwood în această vară.

   P.S. Acest articol a fost realizat de fidelul vizitator al acestui site: N'Gogu. Îi mulţumim pe această ocazie şi sperăm că vom mai avea ocazia de a colabora cu el. You'll never walk alone!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.