duminică, 22 aprilie 2012

Noi proşti, ei şmecheri: Liverpool 0-1 West Brom


   Când toată lumea se aştepta la spectacol, Liverpool a fost învinsă pe teren propriu de West Bromwich Albion, după golul marchat de Peter Odemwingie în minutul 75.

   Priza repriză a fost uşor dominată de Liverpool, cu ocazii notabile la poarta norocosului Foster, dar la pauză s-a intrat cu scorul de 0-0. În a doua parte a meciului, cormoranii au început să-şi arate ghiarele mai tare, însă fără succes pe tabela de marcaj, în ciuda celor două bare avute. Oaspeţii au preferat un joc de aşteptare, ştiind că scorul de pe tabelă punea o mare presiune pe Liverpool, iar acest joc şi-a primit răsplata în minutul 75, când Odemwingie a marcat în poarta lui Reina, după o mare greşeală a lui Glen Johnson, fundaşul englez pasând complet eronat înapoi. Echipa antrenată de Kenny Dalglish s-a stins practic după golul marcat de oaspeţi, frustraţi fiind de rezultatul nedrept de pe tabelă. Fluierul final a adus şi huiduielile suporterilor lui Liverpool, nemulţumiţi de atitudinea echipei de pe Anfield.

   În următoarea partidă, Liverpool se va deplasa pe Carrow Road, acolo unde va da piept cu Norwich City, într-o partidă incendiară care poate da peste cap orice cotă de la pariuri.

   P.S. Sunt sigur că sunteţi supăraţi, iar în acest moment dăm curs înjurăturilor câtorva persoane de aici, pentru că vor exista cu siguranţă. Mai târziu, când ne vom împăca cu rezultatul, vom reveni cu o analiză a partidei de astăzi.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.