marți, 3 aprilie 2012

Kenny a găsit soluţia: UNITATEA


   Liverpool a pierdut şase partide din ultimele şapte, iar statisticile arată că Dalglish este cel mai slab antrenor al cormoranilor, întrecându-l pe Graeme Souness la toate capitolele, acesta din urmă fiind considerat înainte de perioada lui Kenny, cel mai slab antrenor din istoria lui Liverpool.

   Cu toate acestea, managerul cormoranilor este de părere că unitatea jucătorilor săi ar putea readuce echipa de pe Anfield pe culmile victoriei. În ciuda triumfului din Carling Cup şi atingerii semifinalei FA Cup, presiunea de pe umerii antrenorului scoţian nu scade, acesta ducând echipa la 16 puncte de poziţia a 4-a şi la trei puncte de a doua jumătate a clasamentului.

     " Cred doar că trebuie să fim uniţi. Jucătorii se vor uni pentru că doresc să îndrepte lucrurile, iar cea mai bună cale pentru a face acest lucru este încrederea în ceea ce facem şi atingerea unităţii. "

     " Trebuie să trecem peste această dezamăgire, trebuie să muncim în continuare şi să gândim pozitiv. Dacă vom continua seria de înfrângeri, atunci înseamnă că avem o problemă. " a declarat Kenny.

   O nouă încercare de a îndrepta lucrurile va avea loc sâmbătă, atunci când băieţii lui Kenny vor primi vizita formaţiei antrenate de Alex McLeish, Aston Villa.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.