joi, 12 aprilie 2012

OFICIAL: Comolli a plecat de la Liverpool



   Fenway Sports Group şi Liverpool Football Club au confirmat astăzi că Damien Comolli a părăsit în cursul acestei zile clubul de la Melwood, în urma unei înţelegeri de comun acord.

   Principalul patron al cormoranilor, John Henry, a declarat următoarele: " Îi suntem recunoscători lui Damien pentru toate eforturile depuse şi îi urăm mult noroc pe viitor. "

   Preşedintele lui Liverpool, Tom Werner, a adăugat: " Clubul trebuie să meargă mai departe pentru că avem un meci foarte important sâmbătă. Toată lumea trebuie să încurajeze echipa şi să stea în spatele lui Kenny şi în spatele băieţilor, pentru a avea parte de un final măreţ de sezon. "

   Cât despre plecarea sa, Damien Comolli a afirmat: " Sunt încântat pentru că am avut oportunitatea de a lucra la un club precum Liverpool, iar acum sunt fericit că mă pot întoarce în Franţa din motive familiare. Îi doresc tot ce e mai bun acestui club pe viitor! "

   Îi mulţumim domnului Damien Comolli pentru tot ceea ce ai încercat să faci la acest club, chiar dacă i-a reuşit sau nu i-a reuşit. Trebuie să mergem mai departe pentru că ne aşteaptă un final incendiar de sezon.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.