sâmbătă, 14 aprilie 2012

Dalglish: ' Mai avem de muncă ! '


   Victoria frumoasă în faţa lui Everton nu-l bucură prea mult pe Dalglish, care ştie că mai are mult de muncă pentru a ajunge la un nivel constant în rezultate.

   Liverpool a câştigat în acest sezon Carling Cup, însă băieţii lui Kenny au reuşit astăzi să se califice şi în finala FA Cup, în ciuda seriei negative din campionat, îndulcită puţin de ultima victorie de pe terenul lui Blackburn.

     " După ce am câştigat Carling Cup am spus că încă nu am terminat încă articolul, iar acelaşi lucru îl spun şi acum. Ne bucurăm pentru această victorie în acest moment, având tot respectul pentru Everton, dar în două-trei zile trebuie să ne întoarcem la antrenamente, acolo unde trebuie să pregătim bine partidele din campionat ce vor urma şi finala. " a declarat Kenny, încântat fiind de atitudinea băieţilor săi.

   Mai sunt cinci etape rămase din acest sezon, printre care Liverpool va mai disputa şi finala FA Cup, dar trebuie să le luăm pe toate pe rând. În următoarea partidă, cormoranii vor primi vizita lui West Bromwich Albion, o echipă care nu prea emite pretenţii la un rezultat pozitiv pe Anfield, dar formaţia bătrânului Roy Hodgson nu trebuie subestimată.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.