sâmbătă, 7 aprilie 2012

Liverpool 1-1 Aston Villa


   După seria de şase înfrângeri în ultimele şapte partide, Liverpool a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu Aston Villa. Jocul cormoranilor nu a excelat, cu excepţia ultimelor zece minute, în care băieţii lui Kenny au atacat continuu.

   Aston Villa a intrat în avantaj la pauză, după golul frumos a lui Herd, dar în a doua parte a reprizei secunde, mai exact în minutul 82, Luis Suarez a reuşit să egaleze după o fază încinsă la poarta lui Given. Finalul partidei a fost extrem de disputat, cu un Liverpool care dorea să atace spre marcarea golului victoriei, şi cu o echipă a lui McLeish care trăgea de timp ca să plece cu acest punct important de pe Anfield.

   Aşadar, situaţia clubului de pe Anfield nu se îmbunătăţeşte mai deloc, iar viitorul lui Kenny Dalglish la cârma echipei este incert. În următoarea partidă, cormoranii se vor deplasa la Blackburn Rovers, meci care ne trezeşte amintiri plăcute. După acea înfrângere din sezonul trecut, Roy Hodgson a fost demis de la cârma echipei. Se va întâmpla oare acelaşi lucru cu Dalglish?

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.