joi, 26 aprilie 2012

Hmmm . . . pleacă Kuyt şi revine Joe Cole ?

' Kuyt şi Kalou - coechipieri la Feyenoord în urmă cu câţiva ani '

   În ultimul timp, foarte multe zvonuri sunt legate de atacantul olandez al cormoranilor, Dirk Kuyt. Feyenoord Rotterdam este echipa care îl doreşte foarte mult, acesta jucând la începutul carierei sale în tricoul formaţiei ce evoluează pe Die Kuip.

   Actualul atacant al lui Chelsea, Salomon Kalou, fost coleg al lui Kuyt pe vremea când cei doi erau coechipieri la Feyenoord, a confirmat în presă că Dirk şi-ar dori să se reîntoarcă în Olanda, după ce Kenny Dalglish l-a cam neglijat în acest sezon, fiind situat mai tot timpul pe banca de rezerve.

     " Dirk mi-a spus că ar vrea să se reîntoarcă în Olanda. De asemenea, mi-a spus că ar trebui să ne întoarcem amândoi la Feyenoord. " a declarat Kalou.

   Pe de altă parte, presa din Albion a scris în ultimele zile şi despre Joe Cole, jucător împrumutat de Liverpool la Lille. Preşedintele grupării franceze a afirmat că s-ar putea să nu-l transfere pe Cole definitiv, chiar dacă acesta a făcut un sezon remarcabil în tricoul campioanei Franţei. Conform acestuia, singurul impediment în calea unui transfer definitiv al mijlocaşului englez este salariul prea mare pe care acesta îl are (90.000 de lire sterline pe săptămână).

   După încheierea sezonului, se vor clarifica cu siguranţă situaţiile delicate în care sunt implicaţi Kuyt şi Cole. Patronii de pe Anfield pregătesc o vară foarte răcoroasă, în care echipa trebuie să se pună la punct din toate punctele de vedere. Rezultatele slabe nu mai sunt acceptate la Melwood, iar obiectivele echipei vor trebui îndeplinite în sezonul viitor.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.