vineri, 20 aprilie 2012

Dalglish este nemulţumit de atitudinea federaţiei



   Kenny Dalglish şi-a exprimat nemulţumirea cu privire la modul în care Federaţia Engleză de Fotbal îi tratează pe fanii lui Liverpool şi pe cei ai lui Chelsea, înaintea finalei FA Cup de pe Wembley.

   Atât suporterii cormoranilor, cât şi cei ai echipei antrenate de Roberto Di Matteo, au primit doar câte 25.000 de bilete, cu 7.000 mai puţine decât au primit în semifinală. Asta înseamnă că cele două grupuri de suporteri vor ocupa Wembley-ul în proporţie de 55%, iar restul de 40.000 de bilete (45%) sunt rezervate membrilor Wembley Club şi restului de fani ai fotbalului.

   Problema biletelor nu este singurul inconvenient. FA a programat finala începând cu ora 5:15 pm (19:15 ora României), ceea ce înseamnă că suporterii cormoranilor nu vor putea prinde după meci un tren direct către Liverpool, ceea ce complică foarte mult situaţia. Pentru a rezolva acest lucru, oficialii echipei de pe Anfield au trimis o scrisoare către Virgin Rail & Network Rail (cred că este vorba despre Direcţia Naţională a Căilor Ferate), pentru a amâna plecarea ultimului tren, în aşa fel încât suporterii cormoranilor să poată ajunge cu bine la casele lor.

     " După mine, nu este vorba despre fanii acestui club, ci despre orice suporter - ar trebui să aibă parte de mai mult respect. Ei au reconstruit Wembley-ul şi nu cred că 25.000 de bilete reprezintă un număr mare, în comparaţie cu ce era pe vremea când jucam eu. Sunt multe lucruri care trebuie luate în considerare cu privire la ora începerii: poliţia, televiziunea, iar fanii sunt cei care vin din urmă. Ca şi fan, aş fi foarte dezamăgit. " a declarat Kenny, care s-a mai războit cu FA în acest sezon.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.