duminică, 1 aprilie 2012

Newcastle 2 - 0 Liverpool



     La capătul unui meci care a ilustrat probabil evoluţia cormoranilor din acest sezon, Liverpool a pierdut din nou, surprinzător pe terenul lui Newcastle cu scorul de 2 la 0.

   Cormoranii au avut o evoluţie modestă pe parcursul intregului meci iar, previzibil, scorul a fost deschis minutul 20 de către Papis Cisse. Acesta a reluat cu capul, simplu, o centrare surprinzătoare a lui Ben Arfa, trimiţând în diagonală, mingea lovind bara stângă înanite să intre în poarta lui Reina.

   Această deschidere de scor a fost răzbunată, după ce Carroll s-a blamat în minutul 10, atunci când putea să preia nestingherit în plasa lui Krul, după ce-l driblase pe portarul coţofenelor, dar a preferat să forţeze un penalty, primind final doar un cartonaş galben...

   Acelaşi Cisse a majorat scorul în minutul 58 la o fază la care apărarea cormorană părea inertă. 

   Punctul culminant al acestui meci s-a petrecut probabil în minutul 81, atunci când Reina a văzut cartonaşul roşu, după ce fost faultat de către Pearch, în timp ce voia să repună mingea pentru un contraatac; spaniolul a reacţionat neglijent şi a fost eliminat după ce l-a lovit pe Pearch când, poate Liverpool începea să joace lucid.

   Cu o echipă anonimă, atmostera nu poate să fie decât precipitată la club. 

   Indignarea suporterilor este evidentă.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.