vineri, 13 aprilie 2012

LA TREABĂ! Cruyff sau Van Gaal . . . poate şi Falcao . . .


   Ieri, suporterii cormoranilor au avut parte de o zi foarte tensionată, după ce mai multe persoane importante din interiorul clubului au fost înlăturate.

   Damien Comolli, Dr. Peter Brukner, John Achterberg şi un avocat din interiorul clubului au părăsit-o pe Liverpool, în urma unei înţelegeri reciproce cu cei care patronează echipa de pe Anfield. Pe de altă parte, Kenny Dalglish a primit votul de încredere al şefilor, iar acum aceştia caută un înlocuitor perfect pentru Damien Comolli, omul considerat ca fiind principalul vinovat pentru transferurile realizate de Liverpool, de la venirea sa.

   Johan Cruyff este unul dintre cei mai mari oameni ai fotbalului mondial, fiind considerat cel care a revoluţionat sistemul de la academia Barcelonei. Cred că nu ar spune nu unei oferte venite din partea lui Liverpool.

   Pe de altă parte, Louis van Gaal este o altă soluţie pentru acel post lăsat liber de Comolli. Acesta nu a mai lucrat de când a fost demis de Bayern Munchen, fiind recunoscut pentru capacitatea sa de a aduce cei mai buni jucători tineri.

   Chiar dacă urmează partida cu Everton din semifinala FA Cup şi restul partidelor până la finalul sezonului, Dalglish se gândeşte şi la achiziţiile pe care clubul de pe Anfield le va face în vară. Radamel Falcao pare a fi unul dintre atacanţii doriţi de Liverpool, situaţia sa fiind monitorizată foarte atent de către cei de la clubul de la Melwood. Este foarte posibil ca echipa la care evoluează, Atletico Madrid, să nu prindă un loc de cupă europeană în acest sezon, iar Anfield ar putea fi o destinaţie convenabilă pentru acesta. Vom vedea ...



LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.