miercuri, 23 martie 2011

Atmosferă mai bună după plecarea lui Torres

   Directorul de fotbal a lui Liverpool, Damien Comolli, a susţinut că plecarea lui Torres de la club este cel mai grozav lucru ce s-a putut întâmpla. Spaniolul a fost vândut la Chelsea pentru 50 de milioane de lire sterline, iar în schimbul său au fost aduşi Luis Suarez şi Andy Carroll. 

     " Când ai pe cineva care nu vrea să fie în echipă, iar apoi pleacă şi rămâi cu cei care îşi doresc cu adevărat să fie aici, atmosfera se schimbă. Este ca atunci când cerul este senin şi nu există nici un nor când priveşti sus. Sunt foarte, foarte mulţumit pentru că am adus doi jucători buni, care îşi doresc cu adevărat să fie aici. " a declarat Comolli.

   Acesta a fost director de strategie fotbalistică, dar acum a fost pus în funcţia de director de fotbal al clubului de pe Anfield. El se ocupă de toate transferurile clubului, având o experienţă de invidiat. Damien este descoperitorul lui  Kolo Touré, Emmanuel Eboué, Gaël Clichy, Gareth Bale, Alan Hutton, Kevin-Prince Boateng, Giovani dos Santos şi Younes Kaboul. Pe lângă aceştia, el este responsabil şi de aducerea la Tottenham a lui Luka Modrić, Benoit Assou-Ekotto, Heurelho Gomes, David Bentley, Vedran Ćorluka, Roman Pavlyuchenko şi Dimitar Berbatov, în perioada în care s-a ocupat de transferurile trupei de pe White Hart Lane.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.