vineri, 4 martie 2011

Prea mare preţul dat pe Carroll ?

   'The Sun' a publicat astăzi o poveste incredibilă cu poveştile jucătorilor care au fost vânduţi pe o sumă mare, dar care cu un sezon înainte erau la coada echipei. Din aceasta, face parte şi Andy Carroll, noua achiziţie a clubului de pe Anfield. 

   Când Newcastle a retrogradat în liga secundă, Carroll era cotat la 1 milion de lire sterline de clubul de pe St. James Park, iar după spusele lor, dacă cineva venea cu această sumă, Carroll pleca de la ei. El a fost păstrat în echipă când ea era în liga secundă, şi a marcat 17 goluri, ajutând-o pe Newcastle să promoveze în prima ligă. Valoarea sa a crescut evident, ca cea a tuturor jucătorilor de la Newcastle. În acest sezon a marcat 11 goluri în 17 partide, şi acest lucru l-a făcut căutat şi dorit foarte mult de unele puteri ale Angliei. Tottenham a încercat să-l cumpere la începutul perioadei de transferuri din ianuarie 2011, londonezii oferind pe el 20 de milioane de lire sterline. Newcastle a refuzat această sumă, Andy Carroll devenind acum vedeta echipei. După plecarea lui Torres la Chelsea, Liverpool avea nevoie de încă un atacant, iar Dalglish s-a mişcat repede. Cum alţi atacanţi din Premier League nu mai erau disponibili pentru a juca în Europa League, următoarea ţintă era Carroll. 30 de milioane de lire sterline au fost refuzate iniţial de conducerea echipei de pe St. James Park, dar apoi, sub presiune, Liverpool a plusat încă 5, iar Carroll a fost adus pe Anfield. Suma transferului a fost de 35 de milioane de lire sterline. 

   Părerile sunt împărţite - alţii spun că suma este prea mare pentru valoarea lui Carroll, iar alţii spun că Andy merită aceşti bani. Singurul mod prin care ne vom da seama dacă Andy Carroll merită aceşti bani, este prestaţia lui la Liverpool. El va reveni se pare cu Manchester United după o accidentare lungă, iar după ce îl vom vedea în câteva meciuri, ne vom da seama dacă englezul merită într-adevăr banii sau nu.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.