duminică, 6 martie 2011

AVANCRONICA : Liverpool - Manchester United

   
   Liverpool primeşte astăzi pe Anfield Road vizita lui Manchester United, de la ora 15:30. Diavolii Roşii urmăresc un rezultat bun, dat fiind faptul că sunt pe primul loc şi îşi doresc să câştige titlul în Premier League. Liverpool vrea şi ea victoria, cormoranii încercând să se claseze pe un loc cât  mai înalt în clasamentul Premier League, şi totodată, să-i diminueze şansele lui Manchester United de a câştiga titlul. 

   Băieţii lui Dalglish sunt neînvinşi pe teren propriu de cinci meciuri, iar suporterii speră într-o victorie astăzi. Manchester United nu a mai câştigat pe Anfield Road din 2007, atunci când Tevez a marcat golul victoriei pentru formaţia de pe Old Trafford. Doar patru meciuri din cele 14 deplasări ale lui United în acest sezon, au fost câştigate de băieţii lui Ferguson

   Manchester United suferă datorită câtorva absenţe. Rio Ferdinand şi Nemanja Vidic vor lipsi în meciul de astăzi, iar Sir Alex Ferguson va trebui să improvizeze apărarea lui United. Wayne Rooney este într-o formă foarte bună, acesta marcând 5 goluri în ultimele 5 meciuri ale diavolilor. 

   În tabăra cormoranilor, este aşteptată revenirea lui Carroll. Martin Kelly şi Jonjo Shelvey vor lipsi cu siguranţă datorită accidentărilor. În sezonul trecut, Liverpool a trecut de Manchester United pe teren propriu cu scorul de 2-0, golurile fiind marcate de Fernando Torres şi David N'Gog. 

   Phil Dowd va fi cavalerul fluierului, acesta fiind arbitru şi la celălalt derby din acest sezon, Liverpool 2-2 Everton. 

   Suporterii cormoranilor nu vor altceva decât victoria, iar jucătorii speră să o obţină pentru a o face cadou lui Kenny Dalglish, managerul de pe banca lui Liverpool, care a împlinit vineri 60 de ani. Ar fi fantastic ca debutul lui Carroll să fie cu gol. Hai Liverpool !

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.