miercuri, 30 martie 2011

Lucas semnează un nou contract !

" Lucas Leiva şi Damien Comolli - după semnarea contractului "   

   Lucas Leiva a semnat cu Liverpool un nou contract care îl va ţine pe Anfield pentru mult, mult timp. Mijlocaşul de 24 de ani a declarat că a fost o decizie uşoară, având în vedere cât de mare este Liverpool ca şi club. El se vede în viitorul acestei echipe, acesta fiind motivul pentru care a ales să rămână.

     " Pentru mine a fost o decizie uşoară deoarece ştiu cât de mare este Liverpool. Văd că se interesează de mine şi ei doresc să fac parte din viitorul acestei echipe. Efortul depus de club a fost fantastic, acest lucru făcându-mă să mă simt un jucător important. Sunt foarte, foarte fericit! Ultimele luni au fost foarte bune aici, iar acum, că sunt pentru mulţi ani la această echipă, voi da tot ce pot ca să ajut acest club să devină din ce în ce mai bun. Toată lumea vrea să joace în Champions League şi să câştige trofee, iar Liverpool se rezumă doar la acest lucru. Presimt că următoarele sezoane vor fi fantastice. " a declarat Lucas după semnarea unui nou contract cu trupa lui Dalglish. 

   Şi Kenny Dalglish s-a arătat foarte mulţumit şi fericit de prelungirea contractului mijlocaşului brazilian, Lucas Leiva.

     " Suntem încântaţi! El este un băieţaş care trebuie să fie la acest club, dar nu l-am luat pentru asta. L-am adus aici pentru ceea ce arată în teren. Sincer, de când am venit aici, el este un jucător foarte important pentru noi şi a jucat foarte bine în teren. Suntem fericiţi pentru el deoarece este o persoană foarte onestă şi acest lucru este demonstrat în teren. Este fericit că joacă la acest club şi primeşte ceea ce merită în momentul de faţă. " a adăugat scoţianul de pe banca cormoranilor, Kenny Dalglish.

   Într-adevăr, Lucas a jucat foarte bine în ultimele meciuri şi este un jucător foarte potrivit pentru acest club. Sperăm să arate pe teren şi mai bine de acum înainte, iar noi să fim mândrii de el. Go Lucas!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.