vineri, 11 martie 2011

Kenny-dezamăgit de rezultat, mulţumit de Carroll

   Antrenorul de pe banca lui Liverpool, Kenny Dalglish, a declarat că este dezamăgit de rezultatul partidei din Portugalia, dar este plăcut surprins de prestaţia lui Andy Carroll. Penalty-ul transformat de Alan în minutul 18, le dă puţin de cap jucătorilor lui Liverpool, aceştia fiind nevoiţi să bată la două goluri diferenţă pentru a se califica. 

     " A fost o primă repriză dezamăgitoare pentru noi. Nu avem nici un dubiu la penalty-ul acordat lor. În repriza a doua, odată cu intrarea lui Carroll, ne-am mişcat mai bine, şi cred că ne-a fost refuzat acel penalty la Joe Cole. Cu toate acestea, ei nu şi-au creat şanse, doar noi am făcut greşeli, iar când joci prost, eşti norocos să pierzi doar cu 1-0. "

   Odată cu intrarea lui Carroll, jocul cormoranilor a fost mult mai bun, iar atacantul englez a băgat frica puţin în fundaşii adverşi, câştigând toate duelurile aeriene.

     " Andy i-a speriat puţin. Am jucat mai bine de când a venit el, deci, este o opţiune pentru noi. Trebuie să-i acordăm cât mai multe minute pentru a-l aduce la forma sa fizică perfectă. " a mai declarat Kenny Dalglish.

   Manşa retur este joia viitoare, iar Kenny Dalglish a susţinut că Liverpool trebuie să joace mai bine dacă vor să continue mai departe în Europa League.

     " Nu ştii niciodată dacă este un rezultat bun sau rău, până se termină manşa secundă, aşa că va trebui să aşteptăm şi să vedem. Nu este nici un jucător care este mulţumit de rezultat. " a mai adăugat legenda.

   Astăzi se va da verdictul cu privire la accidentarea lui Steven Gerrard. Vă vom ţine la curent cu această problemă.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.