sâmbătă, 12 martie 2011

Mourinho din vară la Liverpool ?

   Perioada lui Jose Mourinho la Real Madrid se va încheia cel mai probabil la finalul acestui sezon. Antrenorul portughez nu se înţelege bine cu conducerea galacticilor, chiar el declarând că ar vrea să se întoarcă în Anglia, acolo unde fotbalul spectacol este prezent în fiecare meci. 

   După trei ani petrecuţi pe la Inter şi Real, lui Jose îi lipseşte spiritul şi dăruirea pe care o vedem în fotbalul englez, zi de zi. 'The Sun' scrie că Manchester United, Chelsea, Liverpool, Tottenham şi Manchester City ar fi echipele interesate de serviciile antrenorului portughez. El a mai antrenat-o pe Chelsea, iar în acea perioadă, managerul actual al galacticilor a declarat că Liverpool este un club de fotbal adevărat, iar suporterii cormoranilor sunt fantastici. ("Anfield Road este unicul stadion capabil să îţi înscrie un gol" by Jose Mourinho). El a simţit acest lucru pe propria-i piele, când a fost eliminat de Liverpool pe Anfield, când era antrenor la Chelsea. L-a finalul meciului, întreg stadionul l-a aplaudat pe Jose, iar acest lucru l-a mişcat. 

   Kenny Dalglish este actualul antrenor al cormoranilor, iar venirea lui Jose este puţin probabilă pe Anfield, însă nu se ştie. Dalglish are contract cu Liverpool până în vară, iar şefii doresc să-i prelungească contractul, dar în cazul în care Kenny se va da deoparte, Mourinho ar putea deveni noul antrenor a lui Liverpool.

   Credeţi că ar fi mai potrivit să fie Jose Mourinho antrenorul lui Liverpool din vară, sau preferaţi să rămână Kenny Dalglish pe banca lui Liverpool şi în sezonul viitor ?

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.