luni, 7 martie 2011

Carroll - bucuria revenirii pe teren

   
   Andy Carroll este foarte fericit de când s-a transferat la Liverpool, acesta mulţumindu-le suporterilor, care au avut o atitudine foarte bună faţă de nou-venitul jucător. El a intrat în minutul 74 al derby-ului cu United, fiind emoţionat de atmosfera creată de fanii cormoranilor, care l-au întâmpinat printr-un "standing ovation" fantastic. 

     " Am fost fericit să intru şi mai ales datorită rezultatului obţinut. Abia aştept să vină meciul următor. A fost un meci mare, luând în calcul şi echipa oponentă. Dirk a marcat un hat-trick, ceea ce a fost fantastic pentru el, dar cred că toată lumea a jucat foarte bine. "

   Bucuria lui Andy s-a văzut în momentul în care Dalglish l-a chemat pentru a-l introduce în teren. Când au văzut, fanii au început să ţipe şi să-l aclameze pe tânărul atacant englez.

     " Când m-a chemat de la încălzire ca să intru, toţi fanii au început să strige şi să ţipe, iar acest lucru m-a emoţionat. Suporterii au fost fantastici cu mine de când am semnat. A fost o atmosferă fantastică, şi cred că este cea mai tare dintre toate pe care le-am văzut. "

   Astăzi se împlinesc cinci săptămâni de când Carroll s-a transferat pe Anfield. El se simte foarte bine în Liverpool şi este susţinut de oricine.

     " Este bine. Toată lumea este foarte prietenoasă cu mine, iar eu mă simt bine. Lucrurile merg bine ! " a mai adăugat ex-atacantul lui Newcastle.

   Liverpool va juca joi la Braga, în manşa tur a optimilor Europa League. Este foarte important să obţinem un rezultat bun acolo. Probabil că va face şi Carroll deplasarea şi va juca. Meciul va fi transmis de Sport.ro, de la ora 20. 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.