duminică, 27 martie 2011

Jeffren - dorit pe Anfield ?

   
   Winger-ul celor de la Barcelona, Jeffren Suarez, ar putea ajunge din vară la Liverpool. Acest transfer este posibil doar în cazul în care cormoranii îl ratează pe Ashley Young. Englezul lui Aston Villa este şi pe lista lui Manchester United, iar în cazul în care Liverpool nu va putea să-l achiziţioneze, cormoranii se orientează şi spre alţi jucători care ar putea ajunge la vară pe Anfield. 

   Tânărul jucător al Barcelonei are o clauză de 8,3 milioane de lire sterline în contract, această sumă fiind necesară pentru a ne asigura serviciile lui. El nu prea a prins echipa Barcelonei în aceast sezon, fiind mereu doar pe banca de rezerve. 

   Se anunţă deja o vară plină de transferuri la Liverpool. Pe lista cormoranilor se mai află Jose Enrique,  Fernando Gago, Gary Cahill, Matt Jarvis, Ashley Young, Phillipe Mexes, dar şi Charlie Adam. Cu siguranţă vor exista şi jucători ce vor pleca de la Liverpool, şi mă refer aici la Christian Poulsen care poate pleca la Udinese, dar şi la Paul Konchesky care s-ar putea întoarce la Fulham.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.