luni, 21 martie 2011

Henry - mulţumit de Dalglish

   " John Henry şi soţia sa Linda, în tribunele lui Anfield " 

   După meciul de la Sunderland, patronul lui Liverpool, John Henry, s-a arătat foarte mulţumit de ceea ce a făcut Kenny Dalglish până acum la club, iar discuţiile depre prelungirea contractului vor fi private. El a fost prezent în tribune la partida cu pisicile negre, fiind impresionat de jocul cormoranilor şi de atitudinea lor.

   În ceea ce priveşte discuţia despre prelungirea contractului lui Dalglish, Henry a susţinut :

     " Totul va fi privat. Nu voi vorbi de aceste lucruri, dar el îşi face treaba foarte bine. Totul este pozitiv, dar mulţi spuneau că nu este o atmosferă bună la club. De când a plecat acea persoană (cred că Roy Hodgson), toată lumea este fericită. Muncim pentru viitor ! "

   Patronul trupei de pe Anfield a mai adăugat :

     " Am obţinut trei puncte importante pentru că aici este un loc dificil în care să câştigi. Tottenham joacă foarte bine, arată bine, dar noi trebuie să jucăm extraordinar de bine, iar când vor veni pe Anfield va trebui să-i batem. "

   Este foarte bine că noii patroni discută foarte des cu cei de la club. Însuşi Dalglish a declarat după meciul de ieri, că vorbeşte cel puţin odată pe săptămână cu John Henry, ceea ce este foarte important. Cred că şefii îi vor prelungi contractul lui Kenny, aceasta fiind şi cea mai bună soluţie. Go Reds !

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.