joi, 24 martie 2011

Benitez vrea înapoi la Liverpool

   
   Ex-tehnicianul cormoranilor, Rafa Benitez, a declarat că ar fi un vis dacă ar antrena-o pe Liverpool din nou, în viitor. El a afirmat că Dalglish face o treabă excelentă la club, având în vedere că este interimar până în vară, iar Rafa Benitez este liber de contract, aşa că, nimeni nu ar exclude o întoarcere a sa în vară, în caz că Dalglish ar refuza o prelungire de contract. 

     " Aş fi foarte fericit dacă aş fi managerul lui Liverpool, şi aş vrea să revin pe Anfield în viitor. Niciodată nu ştii deoarece Kenny face o treabă excelentă. Este o chestiune de timp, deci, niciodată nu ştii ce se va întâmpla în viitor. "

     " Ar fi un vis şi aş fi foarte onorat dacă aş antrena la Liverpool din nou. "

   Spaniolul a declarat că va analiza orice ofertă îi va veni din Anglia, dar niciodată nu le va antrena pe Everton şi Manchester United.

     " Fanii din Liverpool ştiu la ce echipe nu voi merge, şi nu cred că voi primi vreo ofertă de la ele. Sunt un antrenor profesionist, dar sunt şi echipe la care nu vreau să merg, mai ales la rivalele lui Liverpool. " a mai adăugat Rafa.

   Dacă Kenny va accepta o prelungire de contract, atunci nu se pune problema unei schimbări în vară, dar dacă acesta nu va accepta, Rafa Benitez are mari şanse de a reveni la Liverpool. Să nu uităm totuşi că ultimele trofee le-am luat cu el la cârmă, şi cunoaşte echipa foarte bine.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.