duminică, 6 martie 2011

Kuyt - ziua perfectă pentru el

   
   Dirk Kuyt a asigurat prin hatrick-ul său victoria echipei de pe Anfield în meciul de astăzi. Mingea meciului, semnată de toţi colegii de la Liverpool, i-a fost acordată lui, drept cadou, graţie celor trei goluri marcate în poarta lui van der Sar. Golurile sale au fost "uşoare", acesta datorându-i foarte mult lui Suarez, fenomenul actual de pe Anfield Road.

     " A fost ziua perfectă. Visezi să marchezi hatrick-uri, dar să faci asta împotriva lui United, îţi dă o senzaţie fantastică. Sunt mai mult decât fericit, dar trebuie să-i mulţumesc lui Suarez care a creat faza la două dintre goluri. Au fost goluri cam uşoare, dar eram obişnuit să marchez aşa încă de când jucam în Olanda ca şi atacant. " a declarat olandezul, după meciul de astăzi. 

   Managerul cormoranilor, Kenny Dalglish, s-a declarat foarte mulţumit de prestaţia jucătorilor săi în meciul de astăzi. Determinarea şi spiritul de echipă au reprezentat un factor esenţial în obţinerea victoriei, iar fanii au fost senzaţionali ca întotdeauna.

     " Toată lumea care ţine cu Liverpool a avut o zi minunată. Cred că modul în care şi-au făcut treaba, atitudinea, dăruirea şi mândria cu care au jucat fotbal, i-au făcut pe ei să obţină acest rezultat. Cum am spus-o şi înainte, ei au făcut o treabă foarte bună la Melwood, alături de Clarke şi Sammy Lee, şi iată că au primit recompensa. "

     " Dirk Kuyt a marcat un hatrick, Suarez a jucat foarte bine, fantastic, iar ceilalţi jucători nu au fost cu mult în spatele lor. Vom privi recompensa uitându-ne la clasament şi văzând acolo încă trei puncte. Sezonul nu este încă terminat, iar noi vom încerca să obţinem câte puncte putem. " a mai adăugat Kenny.

   Andy Carroll şi-a făcut debutul şi putea înscrie, doar dacă un fundaş de-al diavolilor nu intercepta pasa printre apărătorii echipei oaspete. El a jucat bine, iar Dalglish l-a lăudat cum se cuvine.

     " Andy este un băiat bun. Nu este cineva care se crede superior altor persoane. El doar iubeşte să joace fotbal, şi vrea să facă parte din fotbal. Este plin de entuziasm, dar este doar un băieţaş care va deveni un mare, mare fotbalist pentru acest club. I-am strâns mâna la final şi i-am urat numai de bine, aşa cum fac cu toţi jucătorii. "

   " Cred că am meritat să câştigăm cu 3-1. Câţiva jucători sunt un pic dezamăgiţi că am primit acel gol în ultimul minut, dar acest lucru nu ne va lua strălucirea. "

   Fanii i-au cântat lui Dalglish "Happy Birthday", iar managerul lui Liverpool a fost cuprins de emoţii.

     " Fanii au fost întotdeauna suporterii familiei mele şi suporterii mei. Am fost cuprins de emoţie când au început să cânte. "

   Mulţumim regelui pentru că a schimbat multe de când a venit la club. Un meci fantastic făcut contra lui Manchester, iar suporterii sunt în culmea fericirii. Urmează partida de joi, din Europa League, atunci când Liverpool se va deplasa în Portugalia pentru a juca turul optimilor de finală cu Sporting Braga.


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.