joi, 3 martie 2011

Dalglish despre revenirea lui Carroll !

   Kenny Dalglish rămâne indecis cu privire la debutul lui Andy Carroll contra lui Manchester United. 'The Reds' încearcă să-şi asigure a 3-a victorie consecutivă pe teren propriu contra rivalilor de pe Old Trafford.
 
   Atacantul englez nu a mai jucat de pe 28 decembrie, atunci când fosta sa echipă, Newcastle United, a pierdut la Tottenham cu scorul de 2-0. În privinţa jucătorilor accidentaţi, Dalglish a declarat :

      " Sunt încrezător că marea majoritate dintre ei vor fi apţi. Nu ştim încă sigur pentru că este joi, iar până la meci mai este ceva timp. Martin Kelly şi Jonjo Shelvey sigur nu vor juca pentru că sunt accidentaţi, dar pregătirea fizică a celorlalţi jucători este mai bună şi asta îl include şi pe Andy Carroll. "

     " Antrenamentele lui Andy au fost întotdeauna progresive, dar nu are încă pregătirea pentru un joc. Spun încă odată că suntem încântaţi de progresul lui. Chiar dacă va juca duminică sau nu, cred că Fergie (Sir Alex Ferguson) ar vrea să ştie, dar noi nu ştim încă. " a mai adăugat antrenorul cormoranilor.

   Suporterii speră ca Andy să fie apt pentru meciul de duminică, iar dacă va fi pe banca de rezerve, cred că va fi introdus în repriza secundă.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.