miercuri, 23 martie 2011

Kuyt vrea un nou contract

   
   Deşi mai are doi ani rămaşi din contractul său, Dirk Kuyt şi-a exprimat dorinţa de a rămâne la Liverpool pentru mult, mult timp. Hatt-rick-ul marcat împotriva lui Manchester United şi dorinţa de a câştiga trofee, l-a făcut pe olandez să-şi dorească să rămână mult timp pe Anfield, pentru a ajuta echipa să-şi recâştige faima de demult.

     " Liverpool este un club care se bate la trofee şi vă asigur că se va întâmpla acest lucru cât de curând. Cu Luis Suarez şi Andy Carroll veniţi, simt că suntem mai puternici şi cred că ne vom întări mult în vară. Acest lucru îmi măreşte încrederea că noi ne vom bate la trofee în sezonul următor. Vreau să rămân deoarece clubul este ambiţios, echipa este mai puternică, iar familia mea iubeşte acest să locuiască aici. Sper că voi semna un contract foarte curând. " a susţinut cu tărie Dirk Kuyt.

   Toţi suntem încrezători că în sezonul viitor ne vom bate la trofee. Dirk Kuyt ne-a ajutat foarte mult în acest sezon, iar noi credem că Liverpool este mult mai puternică, odată cu venirile jucătorilor din iarnă. Go Reds!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.