luni, 7 martie 2011

John Barnes - susţinătorul lui Dalglish

   După schimbarea radicală a lui Liverpool de la venirea regelui, toată lumea îşi doreşte ca Dalglish să rămână pe banca tehnică şi în sezonul viitor. Este evident acest lucru şi nu cred că vreun cormoran îşi doreşte ca regele să plece de pe tronul de la Melwood. 

   Legenda cormoranilor, John Barnes, este un susţinător înfocat a lui Kenny, acesta fiind convins că nu există alt antrenor în viaţă care să facă ce a făcut Dalglish până acum. Kenny a dus-o pe Liverpool din a doua jumătate a clasamentului, până pe locul 6, iar jocul mult îmbunătăţit al cormoranilor a fost demonstrat prin victoria categorică împotriva lui Manchester United, scor 3-1. Barnes a jucat la Liverpool pe vremea primului mandat a lui Dalglish.

     " Comparând situaţia de acum cu situaţia de la finalul anului trecut, Liverpool se îndreaptă spre o direcţie bună. Nu cred că există vreun manager în viaţă, care să facă mai bine decât a făcut Dalglish cu echipa aceasta. Ai nevoie de toată lumea ca să duci echipa în direcţia cea bună, iar jucătorii ştiu foarte bine că fanii sunt 100 % în spatele lui Kenny. În perioada lui Hodgson au fost scuze pentru ne-performanţă, iar scuza a fost Roy Hodgson, dar acum nu mai sunt scuze pentru că fanii sunt 100 % în spatele lui Dalglish. "

   John Barnes vrea şi le afirmă noilor şefi de la Liverpool că Dalglish ar trebui pus în funcţia de antrenor permanent. John Henry, patronul lui Liverpool, şi-a arătat interesul şi vrea cu orice preţ ca Dalglish să preia postul de antrenor definitiv. 

     " Cred că Dalglish ar trebui să fie numit în funcţia de antrenor permanent. " a mai adăugat Barnes.

   Patronii şi-au arătat dorinţa de a investi în club şi de a face tot ce este mai bine pentru el. Au demonstrat că le pasă în ianuarie, când au dat bani pentru transferuri. Suporterii sunt fericiţi cu actuala situaţie a lui Liverpool, dar ei ar fi şi mai fericiţi, dacă regele ar semna un contract pe câţiva ani cu Liverpool, cea mai galonată echipă din regat. 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.