luni, 14 martie 2011

Bill Shankly - încă omniprezent

   
   Legendarul om de atac a lui Liverpool din anii '70, Kevin Keegan, a susţinut că Bill Shankly ar fi foarte mulţumit dacă ar vedea ce a făcut Dalglish până acum la Liverpool. Keegan a fost cumpărat de Shankly în 1971 de la Scunthorpe United, fiind vândut mai apoi la Hamburg, acesta lăsându-i numărul 7 lui Kenny Dalglish. 

     " Shankly ar fi încântat să vadă pe cineva ca şi Kenny Dalglish pe banca lui Liverpool. Îi respect pe cei care au fost înainte, Rafa Benitez şi Roy Hodgson, pentru că ei sunt nişte oameni buni, dar Kenny Dalglish cunoaşte clubul aşa cum îl ştia şi Shankly. Îi pasă de club, ştie ce vor oamenii, şi cred că ştie cum să treacă peste această perioadă. Va avea nevoie de timp deoarece aceasta nu este slujba în care vii şi rezolvi problema imediat. " a afirmat Kevin Keegan pentru Liverpoolfc.tv.

   Spiritul lui Bill Shankly este încă prezent la club, iar Dalglish ştie foarte bine ce trebuie să facă. Bill a revoluţionat Liverpool în trecut, iar Dalglish o revoluţionează acum. Mult succes, Kenny ! Toţi suntem alături de tine !

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.