joi, 10 martie 2011

AVANCRONICĂ : Sporting Braga - Liverpool

   
   Liverpool joacă astăzi de la ora 20, ora României, manşa tur a optimilor Europa League, cu echipa portugheză, Sporting Braga. Meciul are loc pe Estadio AXA din Braga, acolo unde cormoranii vor încerca să mai adauge un rezultat pozitiv la palmaresul bun obţinut în cupele europene în acest sezon, Liverpool fiind neînvinsă până acum de la intrarea în competiţie. Echipa lui Dalglish va avea un meci dificil astăzi, Braga trecând în acest sezon fără probleme, de Celtic şi Arsenal, atunci când echipa portugheză era în Champions League. 

   În tabăra cormoranilor, Steven Gerrard lipseşte datorită unei accidentări resimţite la muşchii inghinali. (mai multe detalii despre accidentarea lui, în pagina ACCIDETĂRI/SUSPENDĂRI). Poulsen este aşteptat să-l înlocuiască pe Stevie la mijloc, iar cormoranii aşteaptă cu nerăbdare debutului lui Andy Carroll în Europa League. Daniel Agger, Martin Kelly şi Fabio Aurelio vor lipsi şi ei datorită accidentărilor, la fel ca şi Jonjo Shelvey. 

  Sporting Braga are un moral ridicat la fel ca şi Liverpool, după victoriile din week-end obţinute împotriva echipelor rivale (Sporting Braga 2-1 Benfica Lisabona & Liverpool 3-1 Manchester United). Un singur jucător este incert în echipa lui Domingos Paciencia, pentru meciul de astăzi. Mijlocaşul Alan, este aşteptat să-şi revină după problema de la stomac. Printre cei mai importanţi jucători de la Sporting, îi găsim pe: Quim, Alan, Hugo Viana, dar şi Helder Barbosa. 

   Serge Gumienny din Belgia va fi cavalerul fluierului în această seară, asistat de tuşierii Mark Simons şi Danny Huens.

   Chiar dacă mulţi se aşteaptă ca Liverpool să câştige fără probleme în Portugalia, meciul va fi extrem de dificil pentru Kenny Dalglish & Co. Braga este o echipă foarte bună, iar acum se află pe poziţia a 6-a în Liga Sagres, la fel ca şi Liverpool, care este tot pe 6 în Premier League. Orice suporter cormoran speră la victorie şi este încrezător că Liverpool poate obţine un rezultat pozitiv astă-seară. Go Reds !

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.