duminică, 27 martie 2011

Suarez şi Carroll mai buni ca Torres

   
   Căpitanul cormoranilor, Steven Gerrard, crede că Liverpool este mai bună după plecarea lui Fernando Torres şi sosirea lui Andy Carroll şi a lui Luis Suarez. Nando nu a marcat nici un gol la Chelsea de când a venit, iar Suarez şi Carroll au jucat bine la Liverpool, arătând că începutul este promiţător. 

     " Suarez a jucat doar câteva meciuri, dar am văzut şi ştim că va fi un jucător de top. În primele antrenamente şi partide alături de el, am văzut că este un jucător foarte bun şi cu o tehnică bună, dar şi Torres în primul an a jucat bine. Cred însă că este mai bine acum să avem doi atacanţi decât unul. Mi-a făcut plăcere să joc alături de Fernando, iar dacă aş avea acum posibilitatea să aleg din Torres şi Carroll-Suarez, i-aş alege pe cei doi. " a declarat Gerrard.

   El şi-a exprimat şi supărarea după plecarea lui Torres la Chelsea, dar şi sentimentele trăite în perioada Roy Hodgson.

     " Ne-am simţit daţi la o parte, mai ales suporterii, după ce Torres a plecat, deşi vroiam să rămână. El a luat decizia şi trebuie să o respectăm. " a susţinut căpitanul despre plecarea lui Nando.

    " Când fanii lui Liverpool au ceva de spus, tu trebuie să-i asculţi. Ei reprezintă Liverpool Football Club. " a mai adăugat Steven despre reacţia suporterilor care au dorit plecarea lui Hodgson.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.