duminică, 20 martie 2011

Avancronica : Sunderland - Liverpool

   
   Liverpool este disperată să obţină toate punctele din deplasarea de la Sunderland. Meciul va fi jucat astăzi de la ora 15.30, şi va fi transmis în Romania de Digi Sport+. În tur, pe vremea lui Hodgson, Sunderland a reuşit să obţină un punct pe Anfield Road, scorul final fiind 2-2. 

   Ultima partidă de pe Stadium of Light este celebră. Echipa gazdă a reuşit să învingă cu 1-0, după celebrul gol marcat de un balon. Un suporter al gazdelor a aruncat atunci un balon în teren, iar şutul expediat de un jucător al gazdelor a lovit acel balon, iar mingea a fost deviată în poartă. 

   Sunderland a câştigat doar două meciuri din ultimele 19 disputate împotriva lui Liverpool. Pisicile negre nu au mai câştigat în campionat de cinci etape, iar Kenny Dalglish îşi va adjudeca a 250-a victorie din cariera sa de manager, dacă va învinge astăzi pe Stadium of Light. 

   În tabăra gazdelor, Steve Bruce se bucură de revenirea a trei jucători importanţi : Lee Cattermole, Nedum Onuoha şi Boudewijn Zenden. Daniel Welbeck va reveni mai mult ca sigur şi va juca, iar Fraizer Campbell şi Michael Turner vor absenta cu siguranţă datorită accidentărilor. 

   De cealaltă parte, Liverpool este norocoasă pentru că acum pot porni în acest meci cu cea mai puternică linie de atac, formată din Luis Suarez şi Andy Carroll. Daniel Agger ar putea juca, acesta revenind după o accidentare, dar Steven Gerrard, Martin Kelly, Fabio Aurelio şi Jonjo Shelvey vor lipsi cu siguranţă datorită accidentărilor. 

   Meciul va fi arbitrat de Kevin Friend, acesta conducând la centru în acest sezon şi meciurile : Liverpool 2-1 Bolton Wanderers & Liverpool 1-1 Wigan Athletic. 

   După egalul făcut ieri de Tottenham, Liverpool este forţată să câştige la Sunderland pentru a mai reduce din diferenţa existentă între cele două cluburi. Sperăm ca forţa şi jocul bun prestat de cormorani să ne aducă astăzi victoria mult dorită de toţi suporterii. Hai Liverpool !

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.