vineri, 4 martie 2011

Dalglish:"Suntem pregătiţi!"

   
   Managerul cormoranilor, Kenny Dalglish, vrea ca meciul de duminică să fie bazat pe fair-play şi corectitudine. Ultimele meciuri dintre cele două rivale au ieşit cu scântei, cu jucători eliminaţi şi cu probleme de arbitraj. Sperăm ca aceste lucruri să nu se mai întâmple, arbitrajul să fie corect, iar echipele să ofere un spectacol fotbalistic foarte plăcut. 

     " Trebuie să-ţi controlezi agresivitatea, nu doar în acest meci, dar şi în orice alt meci. Nu trebuie să mergi pe teren şi să faultezi, să joci dur, şi după toate acestea să te aştepţi să rămâi pe teren. "

   Primul meci din noul mandat a lui Dalglish a fost pe Old Trafford, în FA Cup. Scoţianul de pe banca cormoranilor nu a avut timp deloc să pregătească echipa atunci, dar acum are, iar după spusele lui, prestaţia lui Liverpool va fi diferită faţă de meciul din FA Cup.

     " Nu am avut timp, dar acum, băieţii sunt bine pregătiţi. În meciul din FA Cup, ei au primit rapid un penalty, iar Steven a fost eliminat. Poţi să te pregăteşti cât vrei tu, dar pentru asemenea lucruri, nu poţi fi niciodată pregătit. " a mai adăugat Dalglish.

   Sunt sigur că toţi suporterii abia aşteaptă meciul de duminică. Încrederea este prezentă în inima fiecăruia, iar noi nu ne aşteptăm decât la o victorie. Hai Liverpool !

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.