joi, 17 martie 2011

Avancronica : Liverpool - Sporting Braga

 
 
   Liverpool este obligată să bată astă-seară la două goluri diferenţă pentru a se califica în sferturile mult dorite de cormorani. Meciul tur din Portugalia dintre cele două s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0, printr-un gol marcat din penalty. Braga nu a impresionat la ei acasă, dar vin pe Anfield cu gândul la calificare. Cormoranii lui Dalglish sunt şi mai motivaţi pentru acest meci, câştigarea trofeului Europa League fiind prima prioritate pentru ei în acest sezon. 

   În ceea ce-i priveşte pe Liverpool, cormoranii nu au pierdut în acest sezon acasă decât două meciuri (cu Blackpool şi cu Wolverhampton). Doar un gol a primit Liverpool în ultimele patru meciuri de Europa League, iar de când a venit Dalglish, Meireles şi Kuyt au înscris 80 % din golurile echipei. Băieţii lui Dalglish vor trebui să obţină calificarea fără ajutorul căpitanului Steven Gerrard, care este în recuperare după operaţia suferită, fără Jonjo Shelvey care a revenit la antrenamente, dar meciul de astă-seară este prea rapid pentru o revenire a sa, fără Martin Kelly şi Fabio Aurelio, aceştia fiind în recuperare după accidentările suferite, şi fără Luis Suarez care nu are drept de joc. Este posibilă revenirea lui Daniel Agger care nu a jucat de trei meciuri după accidentarea suferită la genunchi. Debutul lui Andy Carroll într-o cupă europeană pe teren propriu este aşteptat în această seară de toată suflarea suporterilor, însă, englezul va intra probabil din nou de pe banca de rezerve.

   De partea cealaltă, Sporting Braga se bucură de revenirea căpitanului Vandinho, iar Custodio şi Elderson care au lipsit în partida tur, vor lipsi şi pe Anfield. 

   Partida va începe de la ora 22:05, ora României, şi va fi arbitrată de italianul Gianluca Rocchi. 

   La casele de pariuri, victoria cormoranilor este cel mai pariat meci din toate partidele de astăzi. 1.45 se acordă pentru victoria lui Liverpool, 4.05 la egal şi 6.95 pentru victoria portughezilor.

   Pepe Reina va bifa meciul cu numărul 300 în poarta cormoranilor, iar suporterii se aşteaptă la o calificare în sferturi. Hai Liverpool !

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.