duminică, 13 martie 2011

"Lucas va străluci !"

   Fostul star brazilian, Rai, crede că Lucas Leiva începe să înflorească pentru a deveni un jucător cheie la echipa de club şi la naţională. Ex-câştigătorul Cupei Mondiale, a declarat că este impresionat de modul în care Lucas s-a adaptat jocului din Premier League, şi crede că brazilianul va fi un sprijin pentru echipa naţională în viitor. 

     " Lucas a fost atât de tânăr când a debutat în naţională, după ce avusese un start atât de bun la Gremio. De asemenea, el are calitatea necesară pentru a juca la Liverpool. Nu urmăresc Barclays Premier League foarte des, dar cred că are calităţile pentru a le schimba opiniile oamenilor. Poate că naţionala este locul unde poate prinde încredere, iar apoi poate să arate ce poate la Liverpool. " a declarat Rai.

   Sperăm şi noi ca Lucas să strălucească la Liverpool. Ar mai trebui să şlefuiască unele părţi din jocul său, iar după aceasta, va deveni un om cheie la Liverpool. A demonstrat în anumite jocuri că poate să joace la cel mai înalt nivel şi este un jucător cu calităţi bune. Cred că are puterea de a le schimba opiniile oamenilor. Hai Lucas!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.