marți, 22 martie 2011

Piaţa transferurilor !

   
   Presa din Anglia este activă cu privire la zvonurile transferurilor dintre cluburile Marii Britanii. Liverpool este surprinsă şi ea pe acolo, câţiva jucători fiind ochiţi de cormorani - după spusele presei.
  • Starul lui Real Sociedad, Xabi Prieto, este unul din jucătorii ochiţi de Dalglish, după spusele presei. Decarul lui Sociedad are 27 de ani, şi este cunoscut ca un mare specialist al driblingurilor şi un executant foarte bun al loviturilor de la 11 metri.
  • Tânărul mijlocaş de la Real Madrid, Fernando Gago, este un alt jucător nominalizat pe lista de ţinte a lui Liverpool, dar şi a lui Tottenham şi Everton. El nu prea mai prinde echipa la Real Madrid, o plecare în vară fiind de neevitat. 
  • Leighton Baines, fundaşul lui Everton, îi dă bătăi de cap lui Liverpool. Presa din Anglia susţine că formaţia lui Dalglish este gata să plătească 10 milioane de lire sterline pentru serviciile lui, dar având în vedere rivalitatea dintre cele două, este posibil ca acest transfer să cadă din start.
  • Jose Enrique, apărătorul stânga a lui Newcastle, este poate cel mai curtat jucător din trupa lui Alan Pardew. Foarte multe cluburi şi-l doresc, având în vedere calităţile foarte bune ale sale pe faza de atac, dar şi pe cea de apărare. El a refuzat prelungirea contractului cu echipa de pe St. James Park, urmând ca în vară să plece mai mult ca sigur.
  • Stewart Downing este winger-ul stâng a lui Aston Villa. Viteza şi jocul excelent practicat de acesta, i-au stârnit interesele lui Dalglish, acesta fiind un mare fan a lui Downing, încă de când acesta juca la Middlesbrough.
  • Ultima şi poate cea mai grea piesă este Ashley Young. Vedeta lui Aston Villa a refuzat o prelungire a contractului cu formaţia de pe Villa Park, iar aceştia vor încerca să-l vândă la vară, decât să-l piardă gratis. Mai mult ca sigur vor exista echipe care îl vor, Liverpool fiind interesată foarte mult de serviciile lui. 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.