vineri, 18 martie 2011

Dalglish despre eliminarea din Europa League

   
   Kenny Dalglish nu a putut să-şi ascundă frustrarea după ce Liverpool a părăsit Europa League, luându-şi adio astfel de la trofeul mult visat. Braga s-a apărat foarte bine, închizând în mare parte căile de acces spre poarta lui Artur, producându-i astfel o lipsă de idei lui Liverpool.

     " Un penalty a decis această calificare. Ei s-au organizat foarte bine şi am ştiut înainte de meci că noi suntem responsabili, pentru că eram nevoiţi să marcăm. Trebuie să fii puternic ca să treci de o organizare bună, sau să ai puţin noroc. Noi nu prea am fost norocoşi în cele două manşe, şi cred că acest lucru l-ar afirma toţi. "

   Liverpool este forţată acum să ajungă pe poziţia a 5-a în clasament dacă vrea să mai prindă Europa League la anul. Actuala ocupantă a poziţiei cu numărul cinci, Tottenham Hotspur, are şase puncte peste Liverpool şi un meci în minus (Tottenham - Arsenal).

     " A fost o opţiune pentru noi să câştigăm Europa League ca să ajungem şi la anul acolo. Aşadar, va trebui să obţinem maximum din fiecare meci de campionat. Ajungi în cupele europene doar dacă câştigi meciuri, iar dacă noi vom câştiga suficiente meciuri şi suficiente puncte, cu siguranţă că vom ajunge acolo unde ne dorim. " a mai adăugat Dalglish.

   Trebuie să trecem peste asta, chiar dacă este puţin cam greu. Urmează meciul cu Sunderland de duminică, iar acolo avem nevoie de victorie. Locul 5 nu este imposibil, aşa că, sper ca băieţii lui Dalglish să dea tot ce e mai bun şi să obţină punctele necesare pentru a ajunge în elita Europei.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.