miercuri, 16 martie 2011

Canales sau Downing - soluţiile pentru atac ?

   Liverpool caută cu disperare în vară aducerea unui nou mijlocaş ofensiv (winger), care să rezolve problemele odată cu plecarea lui Ryan Babel. Dalglish i-a încercat acolo pe Jovanovic, Maxi Rodriguez, sau Joe Cole, dar aceştia au dat impresia că nu prea le place acel post şi nu au confirmat acolo. 

   Presa din Albion sugerează că Sergio Canales (Real Madrid) sau Stewart Downing (Aston Villa) ar putea rezolva problemele de pe acea parte. 

   Sergio Canales a fost adus de Real Madrid de la Racing Santander, iar în acest sezon a jucat doar şapte meciuri în echipa lui Mourinho. Tatăl lui a declarat că va discuta în iunie cu oficialii clubului de pe Bernabeu pentru a ajunge la o înţelegere în privinţa viitorului fiului său la Madrid.

   Stewart Downing a jucat foarte bine în acest sezon la Aston Villa, dar situaţia echipei de pe Villa Park, care este la doar două puncte de retrogradare, i-ar putea face pe aceştia să-şi piardă vedetele, printre care şi Stewart Downing. Kenny Dalglish este un admirator al winger-ului, încă de când acesta juca pentru Middlesbrough.

   Vom vedea în vară cine va veni şi cine va pleca de la Liverpool. Cu siguranţă vor pleca ceva jucători care nu au confirmat, dar vor veni cu siguranţă nume grele pe Anfield.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.