miercuri, 2 martie 2011

Reina: "Trebuie să devin mai bun!"

   Goalkeeper-ul spaniol al cormoranilor, Pepe Reina, este foarte nemulţumit de prestaţia sa din jocul cu West Ham United, şi a declarat că trebuie să progreseze şi să nu mai comită erori. A avut parte de şase meciuri fără gol primit din şapte, dar iată că jucătorii lui West Ham i-au dat trei 'boabe'.

     " Aceste partide fără gol primit se datorează în primul rând faptului că nu am făcut greşeli. Am făcut câteva erori duminică şi sunt nemulţumit de prestaţia mea din acel meci. Nu trebuie să mă ascund de ceilalţi colegi şi recunosc că am fost slab, dar trebuie să învăţ din acele greşeli. " a afirmat portarul lui Liverpool.

   Întrebat despre admiraţia suporterilor faţă de Kenny Dalglish, Pepe a adăugat :

    " A fost un mare fotbalist pentru acest club. El ştie exact la ce se gândesc oamenii în acel moment şi asta încearcă să ne explice nouă. Comentariile sale despre fotbal sunt întotdeauna despre filozofia lui Liverpool, iar atunci când întâlnim o rivală, totul depinde de noi. Trebuie să avem încredere în noi pentru că suporterii ne vor sprijini. Antrenamentele sunt realistice şi tot ce facem, aplicăm duminică la meci. Suntem pregătiţi ! "

   Reina este impresionat şi de valoarea lui Andy Carroll, goalkeeper-ul spaniol simţind-o chiar pe pielea lui atunci când englezul juca la Newcastle, acesta marcând în tur un gol superb în poarta lui Reina. 

     " Andy Carroll este un mare atacant şi va marca multe goluri la Liverpool. Are o condiţie fizică bună şi este masiv. Vă spun din propria experienţă că este greu să te duelezi cu astfel de jucători. "

   Duminică este următoarea încercare pentru Reina, iar spaniolul va trebui să apere buturile lui Liverpool în derby-ul cu United de pe Anfield Road. Fanii nu vor decât victoria iar noi vrem acelaşi lucru ! 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.