marți, 8 martie 2011

Zvonurile curg gârlă

   
   Chiar dacă perioada transferurilor s-a încheiat cu o lună în urmă, ziarele continuă să caute şi să născocească poveşti despre posibilele transferuri din vară. Liverpool nu a fost uitată de mass-media şi continuă să fie asaltată cu diferite zvonuri. 

   Mirko Vucinic este jucătorul dorit de cormorani după spusele ziarelor din UK. El ar putea fi vândut la finalul acestui sezon de romani, iar Liverpool ar avea nevoie de un atacant.

   Keisuke Honda, mijlocaşul lui CSKA Moscova, a fost ţintit de mult timp, de către Liverpool, iar cormoranii încearcă o mutare a japonezului în vară. 

   Super-starul lui Lille, Gervinho, este intens curtat de trupa de pe Anfield, iar această presiune pusă pe clubul francez, îi va obliga pe aceştia să-l cedeze la vară. 

   Ashley Young rămâne în vizorul lui Liverpool, chiar dacă conducerea clubului de pe Villa Park a anunţat că super-starul lor nu este de vânzare. 

   Fernando Gago, mijlocaşul lui Real Madrid, este ca şi vândut în vară pe cea mai mare sumă care îi va fi oferită clubului de pe Santiago Bernabeu. Argentinianul nu are loc în trupa lui Murinho, iar presa din Albion scrie că Liverpool l-ar dori pe jucător.

   Acestea sunt doar zvonuri, nefiind nimic confirmat de clubul de pe Anfield! 

  P.S.- pagina ACCIDENTĂRI/SUSPENDĂRI a fost actualizată, iar acolo puteţi afla durata accidentării lui Fabio Aurelio. Vom actualiza acea pagină de câte ori va fi nevoie pentru a vă ţine la curent cu accidentările din formaţia lui Kenny Dalglish.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.