duminică, 6 martie 2011

SHOW TOTAL:Liverpool 3-1 Manchester United

  
    Liverpool câştigă astăzi derby-ul Angliei, scor 3-1 pe Anfield. Hatrick-ul lui Dirk Kuyt i-a îngenunchiat pe diavoli, aceştia fiind răpuşi total de cormorani. Tactica lui Dalglish şi organizarea defensivă a lui Liverpool au fost cheile acestei victorii. Cu un Suarez în formă maximă şi cu un Dirk Kuyt la finalizare, victoria nu a putut fi evitată. 

   Minutul 34 - Suarez driblează fantastic în careul lui Manchester, trece de 4 adversari şi pasează pentru Kuyt care înscrie. 

   Minutul 39 - Suarez centrează pentru Meireles, dar Nani retrimite cu capul în faţa porţii lui United, acolo unde Kuyt marchează din nou în poarta lui Van der Saar. 

   Minutul 64 - Suarez execută bine o lovitură liberă, van der Saar respinge în faţă, iar Kuyt, atent, marchează golul cu numărul trei a lui Liverpool.

   Gerrard a mai avut două şuturi periculoase spre poarta lui van der Saar, iar Hernandez a marcat golul de onoare pentru United în minutul 90, cu o lovitură de cap din faţa porţii lui Reina, fiind nemarcat.

   Carroll a debutat pentru Liverpool şi a făcut-o bine !

   Aşadar, cormoranul îl ucide pe diavol, iar Liverpool o surclasează pe United, liderul din Anglia. Jocul cormoranilor a fost unul foarte bun, dar United m-a dezamăgit. Păcat că nu începe acum campionatul în Anglia, pentru că dacă începea acum, Liverpool ar fi luat titlul cu siguranţă! You'll never walk alone !


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.