miercuri, 16 martie 2011

Europa League - prima prioritate pentru Liverpool

   
   Kenny Dalglish a susţinut la conferinţa de presă de astăzi, că Europa League este principala prioritate a cormoranilor în acest sezon. Poate mulţi nu ştiu, dar Liverpool trebuie să termine pe locul 5 în Premier League pentru a juca şi în sezonul viitor în Europa League. Locul şase ducea şi el în Europa League, dar Birmingham City a dat planurile peste cap. Ei au câştigat cupa în faţa lui Arsenal, iar acest trofeu îi duce pe albaştrii în Europa League, locul 6 rămânând în afara cupelor europene. Cum atingerea locului 5 este dificilă, doar câştigarea Europa League îi va duce pe cormorani în grupele Europa League la anul. 

   Managerul cormoranilor este foarte încrezător că echipa sa va obţine un rezultat bun mâine seară, pentru a-şi continua drumul către finala de la Dublin.

     " Vrem să jucăm la cel mai înalt nivel posibil. Ca să facem acest lucru, trebuie să câştigăm meciuri şi sperăm să începem cu meciul de mâine seară. Suntem nevoiţi să câştigăm la două goluri pentru a rămâne în Europa League. Orice meci este important pentru noi. Ne-ar plăcea dacă am continua în cupele europene. "

     " Braga nu a jucat ofensiv nici în tur, dar mă aştept să arate aceeaşi atitudine şi mâine seară. " a mai adăugat Dalglish.

   Pepe Reina va bate un record mâine seară, el adăugându-şi în palmares a 300-a partidă pentru el sub tricoul lui Liverpool. Sperăm să obţinem calificarea mult dorită pentru a ne continua drumul spre finala de la Dublin. Simt că mâine va fi o seară minunată. Hai Liverpool !

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.